Thursday, May 16, 2013

Cincin Kawin/Tunang - Lelaki

Contoh 'design' untuk teruna yang dah tak sabar nak kawin. Bila lagi nak melaram....hehehehe. Sila add Facebook "Tempah Cincin" kalau nak tengok design2 lain, banyak lagi :)








Bila dah pilih 'design' tu bolehlah pilih nak buat dengan emas ke, suasa ke atau emas putih. Kalau nak jimat sikit tempah je dengan suasa. Bagi kaum Adam kami rekomen perak sebab suasa ni ada emas. Orang pompuan takpe, mana-mana pun boleh pakai. Kalau budget lari untuk wanita boleh tempah guna perak lepas tu sadur dengan emas. Syssss....tok imam mana tau itu perak..hehehehe





Ada banyak lagi design yang cantik-cantik. Kalau ada masa boleh datang ke kedai kami di C160, Dataran Pahlawan, Banda Hilir, Melaka. Call kami di +6019.3574.160 untuk temujanji. Ermmm... Kena janji dulu baru boleh ketemu :)

29 comments:

  1. boleh berikan contoh pic design latest dan menarik bg lelaki???

    ReplyDelete
  2. salam nk tanya lau nk tempah cincin tunang ukir nama bole x?

    ReplyDelete
  3. salam..nak tanya,boleh tak sy nk buat tempahan cincin macam lord of the ring?..nk buat cincin kahwin..dh lame cari tp xjmpe2..nk dlm platinum

    ReplyDelete
  4. siap buat cincin LOTR utk kawen.. nak jadi aragorn ke frodo kuikui..

    bro kamarul, saya ada batu nk buat cincin silver, ada ka cincin silver ready made tinggal masukkan batu die je? brapa range harga? bajet saye around rm100, bro xda ka kedai kat selangor?

    ReplyDelete
  5. xpe la bang saye da dpt jawapan soklan2 diatas.. cume nak tau kalu ade kedai di slgor.. bukak la 1.. mesti masyuk :D

    ReplyDelete
  6. salam, belum dapat bukak cawangan di selangor lagi walaupun ramai pelanggan kami dari sana. datang Melaka, boleh melancong sekali :) Ramai jugak tempah online

    ReplyDelete
  7. ermm...branc kat jb xder ker??

    ReplyDelete
  8. ermmm...lg 1, kalo nak tempah cincin perak untuk lelaki...braper yer bajet yg diperlukan sekirenyer size jari lelaki 25...?
    paling minumum brape?
    n paling maximum brape?

    ReplyDelete
  9. nak tnya..anak teruna xboleh pakai suasa kah??

    ReplyDelete
  10. Salam bro, gambar design tu sume kecik sgt n kabur. Naik juling mato den nengok ha. Kalu buleh letak ler contoh 1 1 pict tu. Baru senang nk pilih. Kawan dok johor, nk tengok dulu dokek gambor kalau ado yg berkenan. Tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila add FB saya http://www.facebook.com/awejusoh untuk tengok design

      Delete
    2. Boley pos ke bang??

      Delete
  11. ari sabtu kedai ni buka x?

    ReplyDelete
  12. Kedai bukak hari2 tapi call dulu sebelum dtg sebab kadang2 tutup. 0193571460

    ReplyDelete
  13. nak tengok design lebih details ples :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila send email request to awejusoh@gmail.com

      Delete
  14. nak tgk design and hrge skli...

    email pliss : putri_qiszz@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. Salam...boleh dapatkan harga bagi design cincin kawin/tunang lelaki seperti dalam 6 gambar diatas..boleh bagi harga untuk silver berapa...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh emailkan pada saya awejusoh@gmail.com atau pm fb saya http://www.facebook.com/awejusoh

      Delete
  16. boleh pm price range x.. couple engagement ring...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya akan email design dulu, pilih dan saya akan quote :)

      Delete
  17. salam...boleh pm harga cincin untuk lelaki & sepasang. Tq

    ReplyDelete
  18. saya suka design MR0013..ada tak batu hijau? kalau ada brapa harga?

    ReplyDelete
  19. boleh saya tau harga dan lihat lebih byk design????

    ReplyDelete
  20. Bleh x email design cincin utk lelaki n couple.. berserta harge yee.. tq..
    haizat.hazreen@gmail.com

    ReplyDelete

Komen dialukan tapi biar la bersopan dan sebolehnya jangan guna Anonymous sebab susah nak reply email :)